Hírek

Kitelepülésünk a Föld Napján

Közösen települtünk ki a Réthy Fashionnel a Föld Napja alkalmából. Célunk, hogy felhívjuk a figyelmet a környezettudatosság jelentőségére. 

A szervezetünk küldetéseinek megfogalmazásakkor kiemelten fontosank tartottuk a környeztvédelmet, ezért már a megalakulást követően felvettük azokkal a lehetésges partnerekkel a kapcsolatot akikkel hosszútávú együttműködést valósíthatnánk meg. A partnerek közül kiemelkedik a Réthy Fashion, mert az ő ideológiájuk szerint gyakorlatilag mindent újra lehet gondolni és mindenből lehet egy új minőségi terméket alkotni. Alapvetően az újrahasznosítási központjukban a kávékapszulákat és a farmeranyagokat gyűjtik és ezekből készítenek ékszereket és farmer kiegészítőket.

A standunknál nem csak hasznos információkat lehetett megtudni a HÁNI munkájáról, nemzetközi lehetőségekről és aktuális projektjeinkról, hanem mindenki saját ízlésének megfelelően el tudta készíteni a kávékapszula ékszerét a kollégák segítségével.

Együttműködésünk nem nyúlik vissza hosszú időkre. Nemrégiben egy nemzetközi projekt (Tim21) keretében ismerkedtünk meg a céggel, amelyen felvetettük a lehetséges együttműködést. A Föld Napi rendezvény alkalmával volt az első kollaborációnk, a sikerre való tekintettel a jövőben is tervezünk közös programsorozatok indítását és minél több helyre elvinni ezt a nagyszerű ideológiát. Az újrahasznosítási központ kollégái szakmai segítséget nyújtottak önkéntes csapatunknak. Segtítségükkel olyan kiegészítőket és használati tárgyakat tudtunk készíteni újrahasznosított anyagokból, amelyekkel az adományozóink számára meg tudjuk köszönni a támogatásokat. 

 

IMG 0171

 

A rendezvényen készült képek IDE kattintva elérhetőek

 

A videós összeállításunk IDE kattintva elérhető

 

Képek: Széll Zoltán , csepel.hu és Réthy Fashion

Határokon Átívelő Nemzeti Ifjúsági Egyesület
Hírlevél

Elérhetőségeink

Határokon Átívelő Nemzeti Ifjúsági Egyesület

C1214 Budapest,
Zrínyi utca 1. A. 1/1.

T+36 70 582 3500

Gyorslinkek